כל נסיון להשתמש בתבנית אחרת - באחריותכם בלבד :)
החומרים:
300 גר' שוקולד מריר
100 גר' שוקולד חלב
50 גר' שוקולד לבן
180 גר' מחית פרלין (או מחית אגוזי לוז)
185 גר' פאייטה (פתיתי בצק אפויים, כמו הקצה של קרפ)
הערה: כמויות השוקולד המצויינות כאן מותאמות כשמשתמשים במחית אגוזי לוז שמכילה בערך 50% סוכר. במידה שמשתמשים במחית אגוזי לוז אמיתית שאינה מכילה סוכר - יש להוריד 100 גר' שוקולד מריר ולהוסיף את ה-100 גר' האלה בשוקולד חלב ו/או לבן.
1. ממיסים את כל סוגי השוקולד על אדים בסיר כפול (בן מארי). מוסיפים את מחית הפרלין ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. מסירים מהאש.
2. מוסיפים את הפאייטה ומערבבים היטב. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומיישרים. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד להתקשות. מוציאים מהמקרר וחותכים לאצבעות בגודל 7X1.5 ס"מ.
בהצלחה!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה