4 ביצים גודל L
450 גרם סוכר (בערך 2.5 כוסות)
300 גרם שמן (בערך כוס ושליש)
375 גרם קמח (בערך 3 כוסות)
3 גרם קינמון
3 גרם ג'ינג'ר
2 גרם אגוז מוסקט
5 גרם אבקת אפייה
2 גרם סודה לשתיה
1/2 ק"ג (5-6 יחידות) בננות בשלות מאוד מפוררות ביד
200 גרם שוקולד צ'יפס (בערך 1.5 כוסות) מקומח מעט (כדי שלא יישקע בזמן האפיה)
קוקוס טחון טרי לפיזור מעל העוגה
הכנה:
מקציפים במיקסר ביצים וסוכר במהירות גבוהה במשך כמה דקות. מנמיכים למהירות נמוכה ומוסיפים את השמן בהדרגה - בכל פעם מוסיפים רבע מהכמות בזרזיף דק ואיטי, מחכים שהשמן נספג לגמרי ואז מוסיפים את שאר הכמות.
מערבבים את הקמח עם התבלינים, אבקת אפיה וסודה לשתיה.
מחליפים ל-וו גיטרה, ובמהירות איטית מוסיפים שליש מתערובת הקמח, מחכים מעט לקבלת תערובת אחידה, ומוסיפים חצי מכמות הבננות, לאחר מכן שוב קמח, שוב בננות ומסיימים עם הקמח.
מוסיפים בקיפול ידני את השוקולד.
יוצקים לתבניות, מפזרים בנדיבות קוקוס ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 50-60 דקות.
בהצלחה!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה