קונים חבילת צדפות גדולות (אני מצאתי רק בעדן טבע מרקט או בטיב טעם)
מבשלים לפי ההוראות על האריזה (בד"כ 15 דק')
מסננים מהמים.
למלית:
1 חבילה ריקוטה מלוחה של גד או ריקוטה עיזים
2/3 חבילה מוצרלה מגוררת של גד
אגוז מוסקט
מלח- רק במידה ומשתמשים בריקוטה עיזים
אפשר להוסיף צנוברים
לרוטב:
מאדים שן שום ענקית (או שתיים בינוניות) בשמן קנולה ולא זית.
1 חבילה רסק עגבניות (הכי טוב שח יכין האורגני ) 260 גר'.
-מרוקנים לסיר עם השום.
ממלאים את הקופסה הריקה במים , מוסיפים ובוחשים.
אחרי שהמים התאחדו עם הרסק, ממלאים שוב פעם את הכלי במים ומוסיפים.
מתבלים במלח/ פלפל.
ההכנה:
ממלאים את הצדפות ומסדרים בתבנית. מעל שופכים את הרוטב שנוצר.
חותכים לרצועות דקות בזיליקום ומפזרים מעל הפסטה והרוטב.
אופים בתנור 220 מעלות כ-30 דקות.
***אפשר לגוון ובמקום תערובת הגבינות לאדות פטריות ובצל ואיתם למלא את הפיטריות.
במקום רוטב עגבניות לערבב שמנת מתוקה עם אגוז מוסקט (מיכל אחד של שמנת יספיק לכול הכמות).
מעל לפזר עלי טימין טריים ולגרר פרמז'אנו רג'יאנו.
בתאבון
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה