נקניק תמרים קר
(מומלץ להכין יום לפני)
רכיבים:
200 גרם מרגרינה
½ כוס סוכר
½ קילו תמרים (חבילה מוכנה מראש ללא גרעינים)
1 ביצה טרופה
200 גרם פקאנים קצוצים
300 גרם עוגיות (פתי בר) מרוסקות.
הכנה:
ממיסים ביחד על אש קטנה את המרגרינה והסוכר עד שנמס.
מוסיפים את התמרים ומערבבים על אש נמוכה, לערבב בסבלנות זה דביק ולוקח זמן לערבב את הכל למצב אחיד.
מורידים מהאש, מוסיפים פנימה את הביצה הפקאנים והעוגיות ומערבבים היטב.
מניחים על נייר פרגמנט מגלגלים לנקניק ומכניסים למקפיא.
להשאיר בהקפאה כמה שעות.
להוציא מהקפאה החוצה כמה שעות לפני הגשה כדי שיפשיר.
להגשה חותכים לפרוסות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה