יום שבת, 5 בדצמבר 2009

פשטידת גבינת צאן ועשבי תיבול של נעמה

מצרכים לבצק:
1 ביצה
2/3 כוס קמח
100 גרם חמאה קרה
2 כפות מים קרים

למילוי:
250 גרם גבינת צאן
1 מיכל שמנת לבישול 15%
3 ביצים
כף שמן זית
רוזמרין טרי
בזיליקום טרי

הכנה:
ללוש את כל חומרי הבצק יחד ולשטח בתבנית פאי, בתחתית ובדפנות.
לשטוף את גבינת הצאן, לפורר או לחתוך אותה לתוך קערה.
להוסיף לגבינה בזיליקום ורוזמרין קצוצים דק, להוסיף שמנת, ביצים ושמן זית.
לערבב היטב ולצקת מעל הבצק.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-160-180 מעלות במשך 45 דקות.

בתיאבון!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה