מצרכים:
פלפלים אדומים /כתומים/צהובים
אורז רגיל או תערובת אורז פרא
צרור שמיר ופטרוזילייה
לרוטב העגבניות:
שום,בצל קצוצים
חבילה אחת קטנה של רסק עגבניות
קופסה של קוביות עגבניות (שימורים)
פפריקה, מחל פלפל
הכנה:
מכינים את האורז :אם זה אורז רגיל יחס המים 1/1 אם אורז פרא יחס המים 1/1.5 (על כול כוס אורז 1.5 כוסות מים)
מוסיפים בהכנה את צרור עשבי התיבול קצוצים דק
מתבלנים
ניתן להיות יצירתיים ולהוסיף לאורז, עדשים ,אפונה
חותכים לפלפלים את הראש בערך 1/4 של החלק העליון ושומרים בצד.
ממלאים את הפלפלים באורז המוכן
מכינים את רוטב העגבניות:
מאדים בצל ושום (קודם את הבצל כי שום נשרף מאוד מהר )
מוסיפים את הרסק והעגבניות ומבשלים בערך 10 דק'
מתבלים לפי הטעם.
מסדרים את הפלפלים בתבנית עומדים ומכסים עד גובה 2/3 ברוטב העגבניות.
מניחים מעל כול פלפל את המכסה שלו (החלק העליון ששמרנו קודם בצד)
אפשר או לבשל בערך שעה או לאפות בתנור בערך שעה...
לאכול לבתאבון
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה