יום חמישי, 26 בנובמבר 2009

פשטידת תפוחי אדמה ובטטה של נעמה

המצרכים לבצק:
100 גר' חמאה
1/2 2 כוסות קמח
1 גביע שמנת רגילה

לתערובת:
150 גר' גבינה בולגרית מפוררת
3 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם ופרוסים
בטטה אחת מבושלת עם הקליפה ופרוסה
מלח, פלפל, אגוז מוסקט - לפי הטעם
2 ביצים
1 כוס שמנת להקצפה (אפשר להשתמש גם בשמנת 15% לבישול)

הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות
לשים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק חלק
מרדדים ומעבירים לתבנית
מפוררים מעל הבצק חלק מהגבינה הבולגרית
על הגבינה מניחים פרוסות תפוחי אדמה ועליהן פרוסות בטטה
מפוררים את הגבינה שנשארה
מערבבים בנפרד את הביצים, התבלינים והשמנת להקצפה ויוצקים את התערובת על הפשטידה
אופים עד שמוכן :)
(ככה נכתב במקור)

בתיאבון!


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה