רוטב ל-4-5 מנות:
3 כפות שמן זית
בצל גדול קצוץ לחתיכות קטנות
שתי כפיות שום כתוש
4 קישואים גדולים פרוסים לעיגולים בעובי חצי ס"מ
חצי כוס חלב
חצי כוס שמנת 15% לבישול
120 גר' גבינת פטה עיזים חתוכה לחתיכות קטנות (בערך ס"מ כל חתיכה)
מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט - לפי הטעם
פרמזן להגשה
הכנה:
מחממים מעט את השמן במחבת עמוקה או בסיר
מוסיפים את הבצל הקצוץ והשום ומטגנים 2-3 דקות תוך כדי ערבוב
מוסיפים את הקישואים ומערבבים, מטגנים עד שהקישואים מזהיבים מעט
מוסיפים חלב ושמנת, גבינת עיזים ותבלינים
מערבבים היטב ומבשלים עד שמקבלים רוטב אחיד (כשהגבינה נמסה קצת בתוך הרוטב)
מגישים חם ומפזרים מעט פרמזן מעל
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה